Menaxher/e i/e shitjes
 • 049/799-999
Skaduar
Baruti Group SHPK
Prishtinë
Menaxhment Shitje
Përshkrimi

Kompania Baruti Group Shpk me seli ne Prishtine shpalle konkurs per poziten:

Menaxher/e i/e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat e shpallura, janë:

 • Proceson kontrata për klientë të rinj dhe kujdeset për implementimin e tyre
 • Njofton dhe ofron produktet për marketing – klientëve
 • Përgjigjet tek të gjithë klientët në mënyrë efektive për kërkesat e tyre
 • Proceson dhe regjistron të gjitha pagesat
 • Komunikon me klientë dhe informon mbikqyrësin dhe kolegët tjerë për çdo kërkesë që mund të kenë
 • Pranon, regjistron dhe arkivon në sistem të gjitha informatat, raporton në baza ditore në lidhje me kërkesat
 • Prezanton ofertat për klientët
 • Përgatitë të gjitha të dhënat per kontratat që të nënshkruhen nga klientët
 • Përgatitë raporte javore për menaxhmentin

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë aftësi të përdorimit të “Microsoft Office
 • Të ketë diplomë nga Fakulteti Ekonomik, preferohet drejtimi Menaxhment apo Marketing, mirëpo edhe kandidatët me përgatitje tjetër profesionale dhe të cilët e konsiderojnë vetën të denjë për të kryer punën e Zyrtarit të Shitjes, janë të mirëseardhur që të aplikojnë
 • Të ketë përvojë së paku 1 vjeçare në shitje dhe marketing
 • Të ketë njohuri të teknikave të shitjes dhe marketingut
 • Të ketë aftësi prezantimi dhe komunikimi
 • Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për t’u adaptuar me nevojat dhe kërkesat e kompanisë
 • Të ketë aftesi të mira negociuese dhe analitike
 • Të ketë iniciativa dhe kreativitet për të ofruar ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës
 • Të ketë patent shofer – Kategoria B

Kushtet e punës:

 • Paga me marëveshje

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të dërgojn CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected] , tel:+383-44-637-637.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5623