Operator/e ne Western Union - Prishtina Mall
  • -
Skaduar
ARTTIN Group
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania ARTTIN Group është lider në fushën e shërbimeve në tregun Kosovar: EXCHANGE - Këmbim Valutor, Tranfer Parash - Western Union

Aktualisht kompania ARTTIN Group zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

Kompania ARTTIN Group shpall konkurs - vende te lira pune pozitat.

  • Operator/e ne Western Union - Prishtina Mall

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730