Agjente e Shitjes - Ferizaj
  • -
Skaduar
ARTTIN Group
Ferizaj
Shitje
Përshkrimi

Kompania: Union Travel

Titulli: Agjente e Shitjes - Ferizaj

Orari i punës: I plotë.

Përgjegjësitë e punës së agjentes së shitjes:

  • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve kryesorëdhe kompanisë;
  • Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit duke kordinuar kërkesat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;
  • Të shqyrtojë dhe zgjidhëçdo çështje apo ankesë të klientët;
  • Gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin;
  • Përgatit raporte të rregullta për shitjet e realizuara dhe parashikimet e shitjeve tek supervizori i tij;
  • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin Kualifikimet:
  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes
  • Njohje të avancuar të gjuhës angleze

Diplomë Universitare në Ekonomi, Turizim ,Biznes ose fusha të ngjajshme.

CV dhe referencat që dëshironit ë dërgohen në [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7098
151
1554
6637