Mjeshtër të veturave (1), Ndihmës punëtor (2)
  • -
Skaduar
AutoServis Te Valoni
Pejë
Te tjera
Përshkrimi

Auto Servis te Valoni në Pejë, shpall konkurs për këto pozita:

Mjeshtër të veturave (1 Pozitë),

Ndihmës punëtor (2 Pozita).

Ofrojmë:
Pagë të volitshme dhe kushte të mira të punës.

Na kontaktoni në këtë numër të telefonit: 049/125-281.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730