Shitëse / Arkatare
  • +38349464990
5 ditë
Furra Qerimi 1
Prishtinë
Arkë Shitje
Përshkrimi

KONKURS

Furra “Qerimi 1”, shpall konkurs për këtë vend pune:

  1. Shitëse / Arkatare

Prishtinë (Dardani & Bregu i Diellit)

Informata shtesë:

Të gjitha të interesuarat për këtë pozitë pune mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit: 049/464-990 ose përmes e-mail adresës: [email protected]

Afati për aplikim do të jetë deri me dt: 10.09.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5827
101
1356
5623