Shites ambulantivë (2)
 • 048537005
Skaduar
Mgroup Cleaning Solution
Ferizaj
Shitje
Përshkrimi

Mgroup Cleaning Solution shpall konkurs:

2 Shitës ambulantivë

Vendi i punes: Ferizaj

Orari i punes: 8 orë.

Detyrat:

 • Zhvillimi i mardhenieve te forta dhe te besueshme me kliente,
 • Te kuptoj nevojat dhe kerkesat e klienteve,
 • Sigurimi qe produktet dhe sherbimet e duhura u jane dorezuar klienteve ne kohen e duhur,
 • Te shqyrtoje dhe zgjidh cdo ceshtje apo ankese te klienteve,
 • Gjenerimin e shitjeve te reja dhe bashkepunimin me ekipin e shitjes,
 • Prezentimi i produkteve te reja,
 • Krijimi i bashkepunimeve te reja.

Kualifikimet :

 • Aftesi te mira komunikimi,
 • I gatshem te punoje me ekip,
 • Aftesi te shkelqyera organizative,
 • Aftesi ne zgjidhje te problemeve,
 • Patente shofer B.

Rroga Baze + Bonuse ne baze te performances.

Përparësi kanë aplikantët nga Ferizaj.

Te interesuarit mund te na kontaktojne ne numrin048537005.

LOKACIONIMAGJISTRALE FERIZAJ-PRISHTINE, KILOMETRI I 3-TE

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786