Shitës Ambulantiv (3), Ekzekutues i porosive (2)
  • /
Skaduar
ROYAL BEVERAGE L.L.C
Prishtinë
Shitje Te tjera
Përshkrimi

Royal Beverage shpallë konkurs pune për të interesuarit në lokacionin e Prishtinës, për pozitat e punës si vijon:

Shitës Ambulantiv – rrjeti Gastronomisë – Lokacioni në Prishtinë – tre (3) pozita të lira,

Ekzekutues i porosive – Lokacioni në Prishtinë – dy (2) pozita të lira.

Kriteret e aplikimit:

  • Kandidatët të kenë njohuri shumë të mira komunikuese,
  • Kandidatët duhet të mos kenë angazhim shtesë në punë të tjera,
  • Kandidatët preferohet të kenë përvojë pune,
  • Kandidatët duhet mos jenë nën hetime apo të ndjekur penalisht.

Të interesuarit luten që më së largu deri më datë 20.11.2023 të dërgojnë CV e tyre në emailin: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786