Punetor në market
 • //
Skaduar
Express Store
Pejë
Te tjera
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Pozita:

Punetor në market

Vendi: Pejë

Lloji: Orari plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni konsumatoret me mirësjellje
 • Të përgjigjeni në pytjet e konsumatorëve duke i ofruar shërbim
 • Të mrëpresin konsumatorët dhe ofrojnë mbeshtetje gjatë procesit të blerjes
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për hapësirat shitëse dhe mjetet e punës
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në market
 • Serioz, i përgjegjshem dhe i perkushtueshem për punën

Kërkesat për poziten:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në sherbim ndaj konsumatoreve dhe shitje në pakicë
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë
 • Të jetë i aftë të punoj në ekip dhe të ketë aftësi organizative

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësorë
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë, është duke kërkuar punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit: Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data: 10.11.2023 deri 21.11.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5827
101
1356
5623