Rrobaqepëse (10)
  • /
Skaduar
Alban Mitati Handmade
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

"Alban Mitati Handmade" shpall konkurs për plotësimin e vendeve te lira pune:

  • Rrobaqepëse (10 Pozita te lira)

Të interesuarat te kontaktojnë në ketë numër: 044/703-737.

Email: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më datën 14.12.2023

Adresa: Fushë Kosovë

www.albanmitati.com
www.instagram.com/albanmitati
www.facebook.com/albanmitatihandmade

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7098
151
1554
6637