Mirëmbajtës/e
Skaduar
Fivestar Fitness
Prishtinë
Mirëmbajtje
Përshkrimi

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Mirëmbajtës/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Pastrimi i të gjitha hapësirave, mirëmbajtja e pajisjeve të Fitnesit dhe të sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pastërta
  • Kontrollimi i rregullt i të gjithahapësirave duke përdorurvetë iniciativë për të caktuarprioritetet për punët më urgjente
  • Të sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tek menaxhmenti
  • Përkushtim dhe kujdes ndaj stafit dhe klientëve
  • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

  • Të ketë shkathtësi të mira fizike
  • Të ketë eksperiencë të punës
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

  • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
  • Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 45 834 896 ose Email ne [email protected]

 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730