Recepsionist/e
14 ditë
Fivestar Fitness
Prishtinë
Recepsion
Përshkrimi

KONKURS PËR PUNË

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Recepsionist/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirëpret dhe njofton klientët për ofertat aktive
 • Informon klientët për rregullat e Fitnesit
 • Anëtarëson klientët në platformën tonë
 • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira te komunikimit
 • Energji Pozitive
 • Korrektesi dhe perpikemeri
 • Të ketë eksperiencë të punës
 • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

 • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
 • Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 45 555 888 ose Email ne [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5827
101
1356
5623