Vozitës me kategori B (2)
Skaduar
MEDRUPLAST
Obiliq
Shofer
Përshkrimi
  1. Vozitës me kategori B – Lokacioni në Obiliq– Dy (2) pozita të lira.

Përshkrimi i detyrave Vozitës:

  • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
  • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara :

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
  • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
  • Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë B

Pagesa: Shumë Konkuruese

Udhëzime rreth aplikimit:

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: i[email protected] 038604134 ose 045496000.

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730