Asistent/e i/e Shitjes (3)
Skaduar
FAIK SÖNMEZ
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

“FAIK SÖNMEZ”:

Një histori suksesi që ka lënë tashmë gjysmë shekulli pas Faik Sönmez.

Një markë e lindur në Stamboll në vitin 1950 “FAIK SÖNMEZ”, Ka bërë emër me cilësinë dhe modelet e saj edhe në masa të mëdha mbi 40 me moton “LUMTURIA NUK KA KUFI”.Me mbi 200 dyqane në Turqi dhe jasht Turqisë tash per herë të parë në Ballkan me lokacion në Prishtina Mall.FAIK SÖNMEZ fton të gjithë ata që kanë pasion modën dhe profesionalizmin që të i bashkohen ekipit tone në Prishtina Mall

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës,

Asistent/e i/e Shitjes (3 pozita)

Vendi i punës: Prishtina Mall

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten e shpallur janë:

 • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndaj klientëve,
 • Komunikon me klient dhe informon mbikëqyrësin dhe kolegët tjerë për çdo kërkesë të klientëve,
 • Mirësjellje profesionale ndaj klientëve,
 • Përfaqëson në mënyrë të denjë kompaninë dhe vlerat e saj,
 • Bashkëpunon ngushtë më kolegët në emër të ofrimit të shërbimit sa më të mire të klientët dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma e shkollës së mesme,
 • Përvojë pune në Shitje (e preferueshme në industrinë e njejtë);
 • Njohuri teknike (elementare);
 • Aftësi shumë të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibile

Nëse jeni të intersuar të bëheni pjese e ekipit të “FAIK SÖNMEZ” dërgoni CV-n tuaj ne adresën elektronike [email protected] duke shkruar markën, vendin dhe pozitën e punës për të cilin aplikoni (FAIK SÖNMEZ , PRISHTINA MALL, ASISTENTE ) deri me datë 18 Dhjetor 2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7098
151
1554
6637