Operator për Mirëmbajtje Siguri dhe Operacione - Prizren
Skaduar
Galeria Shopping Mall
Prizren
Te tjera
Përshkrimi


Dergo CV ne [email protected] Konkursi i hapur deri me: 28.02.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6905
171
1521
6538