Praktikant në Web Design/Web Designer
 • 048878008
 • recruitments@prinvest-int.eu
40 ditë
Prishtinë
Informatikë
Praktikë
Banner
Përshkrimi

Praktikant në Web Design/Web Designer

EagelOrbit ITSolutions L.L.C. mundëson studentëve dhe personave të interesuar, zhvillimin epraktikës vullnetare në Web Development.

Përshkrimi iPunës

Dizajneri i uebitpritet të dizajne profesionale dhe kreative për Webfaqe dhe Web Aplikacione tëndryshme.

 

Kualifikimet

Përvojë pune edëshmuar si Web Designer Aftësi demonstruese të dizajnit grafik me një portofoltë fortë Përvojë e fortë në krijimin e web dizajneve.

 

Praktikantetduhet të kenë njohuri bazë në shkathtësitë të cekura më poshtë:

 • Illustrator
 • Photoshop
 • Wordpress
 • Webdesign
 • Joomla
 • Vue, 
 • Angular (8+), 
 • HTML, 
 • (S)CSS, 
 • Bootstrap, 
 • JavaScript, 
 • TypeScript, 
 • Swagger/OpenAPI, 
 • REST, 
 • Cross-Browser, 
 • Cross-Platform, 
 • Git, 
 • Automated Testing, 
 • Njohuri te rrjedhshem te gjuhes angleze

E deshiruar: 

 • GitLab, 
 • Linux, 
 • Njohuri te rrjedhshem te gjuhes Gjermane

 

Kohëzgjatja e Praktikës: Praktika do të zgjasë tre muaj.

 

Vëmendje: Vetëm fituesit e përzgjedhur për praktike do tëlajmërohen!

 

Praktika është pa pagesë.  

 

Emaili përAplikim: recruitments@prinvest-int.eu

Aplikimi duhet të bëhet përmes Emailit duke shprehur në email interesimin tuaj dhe eksperiencën tuaj dhe detajet të tjera si dhe duke bashkangjitur një CV dhe një Letër Motivimi që bazohet në shpalljen konkrete.  

Vërejtje: Vetem aplikimet serioze dhe të plota si lartcekur, do të pranohen në shqyrtim, të tjerat nuk do shqyrtohen fare.