Senior Backend, Frontend Engineer
 • Jo Publik
 • team@talentspace.io
12 ditë
Prishtinë
Informatikë
Full Time
Banner
Përshkrimi

TalentSpace.io, ne zyren e Prishtines, ka te hapura 4 pozita per Senior Backend dhe Frontend Engineers!

TalentSpace eshte nje platforme online e rekrutimit me baze ne Berlin, e cila perdoret ne 80+ shtete te ndryshme te botes. Disa nga klientet e TalentSpace jane: Amazon, Zalando, Porsche, P&G, ABOUT YOU, Stanford University, Brown University.

Benefitet:

 • Paga 2,000 - 2,500 euro neto ne muaj
 • 25 dite pushim + festat zyrtare te Kosoves
 • Sigurim shendetesor
 • Pune prej shtepise pa limit
 • Pajisje Apple MacBook Pro versionet e fundit
 • Zyre ne qender te Prishtines

Tech stack:

 • Backend:
  • Node.js, 
  • PostgreSQL, 
  • GraphQL, 
  • AWS (EC2/ECS, Lambda, RDS, API Gateway, CloudFormation)
 • Frontend: 
  • ReactJs, 
  • ReactQuery, 
  • GraphQL

Per te aplikuar, ju lutem klikoni ne linkun e meposhtem:

https://forms.gle/pPpnMu7VVwuiccNL9