Komercialist/ Shitje
  • /
Skaduar
Uni Trade
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania: “Unit Trade” SHPK

Pozita: Komercialist/ Shitje

Numri I pozitave: 1 pozite

Vendi I Punes: Afer Prishtina Mall – 1Km

Kerkesat

  • Te kete aftesi te shkelqyera nderpersonale,
  • Te jete I sjellshem me Klient,
  • Te jete I shkathet dhe I besueshme,
  • Ndihmon Kompanine te ndertoj dhe forcoj marrdheniet me klientet potencial,
  • Ndihmon Kompanine te gjej klient te rinj,
  • Mundesisht te kete njohuri elementare te gjuhes angleze.

Numri Kontaktues: 383 44 133 414

Email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675