Arkitekt/e, Inxhinier/e
  • /
Skaduar
Green House
Pejë
Arkitekture Inxhinieri
Përshkrimi

GreenHouse (Radac, Pejë)

Pozita:

-Arkitekt/e (Archi CAD, Sketchup, 3Ds MAX)
-Inxhinier/e (Auto Cad, Dlubal)

-A je person me eksperiencë pune?

-A ke aftësi menaxheriale dhe e ke lehtë të bashkëpunosh në ekip? Apliko tani dhe bashkohu me ne!

Orari i punës E hënë- E premte 07:00-16:00

Sigurim te aksidentit dhe shëndetsorë

Paga fikse dhe paga e 13-të

Pushim vjetor 4 javë, Shujtë ditore.

Mënyra e aplikimit:

Dergoni CV tuaj në [email protected] ose kontaktoni në +38345445730 ose +38345931371

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675