Depoist, Arkatare, Logjistikë, Sektorist
  • 044 676 088
Skaduar
Malvesa
Çagllavicë Lipjan Prishtinë Prizren
Arkë Depo Logjistike Te tjera
Përshkrimi

Malvesa, shpall konkurs për pozitat:

- Depoist,
- Arkatare,
- Logjistikë,
- Sektorist.

Lokacioniet e punës:

- Prishtinë,
- Prizren,
- Lipjan,
- Çagllavicë,

Te interesuarit për pune mund të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: +383 44 676 088.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675