FTESË PËR KUOTIM/OFERTË
  • /
Skaduar
Action for Mother and Children
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

                                                                  FTESË PËR KUOTIM/OFERTË

Aksioni për Nëna dhe Fëmijë(Action for Mothers and Children)është fondacion humanitar, jo-profitabil, jo-qeveritar, jo-sektar, që dizajnon dhe menaxhon programe të ndryshme—në katër shtylla kryesore: edukim, avokim, hulumtim dhe furnizim me pajisje mjekësore dhe medikamente për përmirësim të shëndetit të nënave dhe fëmijëve.

Aksioni për Nëna dhe Fëmijë (Action for Mothers and Children) me qëllim të realizimit sa më të mirë të të gjitha aktiviteteve të parapara për projekte të ndryshme të organizatës është në kërkim të një kompanie për shërbime të printimit ku fton ofertuesit e specializuar dhe të interesuar të paraqesin ofertën financiare së bashku me dokumentet e kerkuara në dosje me numër të aktivitetit të prokurimit:

                                                            AMC 2024 005 Shërbime të printimit

Ofertuesit e specializuar dhe të interesuar, mund të tërheqin dosjën e kërkesës për kuotim së bashku me specifikacione duke bërë kërkesë përmes postës elektronike në emailin [email protected] me titull AMC 2024 005 Shërbime të printimit deri më datë 13/05/2024.

Ofertat e vulosura, të nënshkruara dhe dokumentet e kërkuara të dorëzohen përmes postës elektronike në emailin [email protected], më së largu deri më: 16 Maj 2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675