Mjeshter (3), Elektro Instalues (1), Hidro Instalues (1), Saldues (1), Ndihmes Mjeshter (1), Punetor per mirembajtje (1)
  • /
Skaduar
Olti Trasing
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675