FUSHË KOSOVË: Kamarier, Banakier, Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e, Sallater/e, Përgatitës/e i/e Brumit, Enëlarës/e, Pastruese
 • 38649830044
31 ditë
Restaurant Te Halimi
Fushë Kosovë
Gastronomi Mirëmbajtje
Përshkrimi

“Restaurant TE HALIMI” SH.P.K.  FUSHË KOSOVË

Po zgjerohemi, tani edhe në FUSHË KOSOVË.

Ejani, bëhuni pjesë e ekipit tonë të mrekullueshëm.

“Restaurant TE HALIMI” SH.P.K. për lokacionin e ri në Fushë Kosovë shpall:

Konkurs pune

Pozitat për Restaurant Te Halimi :

 • Kamarier
 • Banakier
 • Kuzhinier-e
 • Ndihmës Kuzhinier-e
 • Sallater/e
 • Përgatitës/e i/e Brumit
 • Enëlarës/e
 • Pastruese

Nga Kandidatët kërkohet:

 • Të kenë përvojë paraprake në Gastronomi.
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme.
 • Të kenë motiv dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;

Data e Aplikimit: 06.05.2024-30.06.2024

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në të bashkangjitur në email adresën [email protected]

Në subject të ceket pozita për të cilin aplikoni, ose na kontaktoni në +383 49/335-522.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675