Shankiste (2)
8 ditë
BM Cigar L.L.C.
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Gjinia : Femer

Pozita : Shankiste

Vende te lira : 2 (Dy)

Paga : 500 euro dhe bonuse

Lokacioni : Aktash, Prishtine

Kompania jonë është kompani e specializuar për shitje te produkteve të duhanit. Ofron nje vend të mire dhe komod për punë.

Detyrat dhe pergjegjesitë:

  • Sherben klientet me pije dhe puro
  • Mirëpret klientet dhe i sugjeron ata për produktet të cilat I kemi të ekspozuara ne lokal
  • Bën prezentimin e produkteve tek klientët
  • Pranon pagesat dhe lëshon faturat
  • Bën raportimin e shitjeve,blerjeve në bazë ditore

Njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme:

  • Përvoj pune në sektorin e shitjes
  • Shkathtësi të shkëlqyera në komunikim, dhe prezentim
  • Aftësi në krijimin e marrëdhënieve të mira më klientët

Te interesuarat per kete vend pune te dergojne CV-ne ne email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7200
174
1566
6675