Menaxher salle, Kamarier, Picamen, Praktikant ne kuzhinë me pagesë, Kopshtar
1 ditë
Massa Restaurant
Obiliq
Gastronomi Te tjera
Përshkrimi

MASSA Restaurant, shpall konkurs pune për këto pozita:

  1. Menaxher salle,
  2. Kamarier,
  3. Picamen,
  4. Praktikant ne kuzhinë me pagesë,
  5. Kopshtar.

Kandidatët e interesuar mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 558 315.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675