Shites Ambullantiv
4 ditë
SKY PLAST
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

"SKY PLAST"SHPK shpall konkurs per;

Shites Ambullantiv (1 Pozite)

Detyrat:

Të bëj shitjen e produkteve tona si dhe dergesen e porosisë në të gjitha qytetet e Kosovës.

Aplikuesi duhet të ketë provojë pune si dhe njohjen e terenit më së paku 2 vjet.

Të gjithë ata që aplikojnë janë të obilguar të dërgojn CV në e-mailin e firmës [email protected] , ata që pranohen në intervistë do ti lajmrojmë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731