Punëtor në sektorin e paketimit (3)
  • /
6 ditë
AK Distribution
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

“AK Distribution” sh.p.k. Prishtinë, shpall;

Konkurs për vende të lira pune:

-Punëtor (meshkuj) në sektorin e paketimit - 3 vende

Nr. kontaktues – tel. dhe viber +38344950692

Orari i plotë.

Apo të paraqiteni në zyret tona në dalje të Prishtinës, rruga për Obiliq.

Përshkrimi i punës:

1. Punëtor në sektorin e paketimit:

Bën punë të ndryshme brenda sektorit të paketimit.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731