Shitese (15), Kuzhinier/e (4), Ndihmes kuzhinier/e (6), Pastiqier/e (1), Ndihmes pastiqier/e (1), Shofer (4), Pastrues (4), Punetor ne furre (7), Punetor per ne prodhim (6)
  • /
8 ditë
Furra Evropa
Rajonale
Gastronomi Mirëmbajtje Te tjera
Përshkrimi

FURRA EVROPA PUNËSON:
Shitese x15
Kuzhinier\e x4
Ndihmes kuzhinier/e x6
Pastiqier/e x1
Ndihmes pastiqier/e x1
Shofer x4
Pastrues/e x4
Punetor ne furre x7
Punetor per ne prodhim x6

VËMENDJE!

  • Puna është sezonale!
  • Vendbanimi dhe ushqimi sigurohet nga firma!

Numër kontaktues+38267881288 (Viber & WhatsApp)

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731