Punëtor/e në prodhim (2), Mirembajtje (Pastrimin) e veglave te punes në prodhim (2)
  • +38345 498 505
11 ditë
Koral Dairy Sh.P.K
Prishtinë
Mirëmbajtje Te tjera
Përshkrimi

Koral Dairy SHPK, shpall konkurs për:

Punëtor/e në prodhim (2 pozita)

Përshkrimi i punës:

  • Kryen punë të ndryshme brenda sektorit të prodhimit.
  • Kualifikimi për venin e punës:
  • Diploma e Shkollës së mesme e preferuar.

Mirembajtje (Pastrimin) e veglave te punes në prodhim (2 pozita).

Kualifikimi për venin e punës:

  • Diploma e Shkollës së mesme e preferuar.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në në emailin: [email protected]

 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731