SHOFER AUTOBUSI (50)
  • /
Skaduar
Barileva Turist
Prishtinë
Shofer
Përshkrimi

Barileva Turist, shpall konkurs per poziten:

•Shofer i kategorisë D (Shofer Autobusi)

Lokacioni – Prishtine

Perparësi kanë kandidatët që kanë përvojë pune në udhëtimet në linjat ndërkombëtare

Dërgoni CV-ne tuaj dhe referencat në: [email protected]

Data e fundit për aplikim: 10.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731