Laborante mjekësore (3)
Skaduar
Interlab
Prishtinë
Mjekesi
Përshkrimi

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS INTERLAB KS L.L.C

Titulli i vendit të punës: Laborante mjekësore

Vende të lira të punës : 3

Qyteti: Prishtinë

Detyrat kryesore të punës:

 • Aftësi në përdorimin e pajisjeve mjekësore.
 • Aftësi dhe shkathtësi profesionale.
 • Gatishmëri e plotë për ofrim të shërbimeve shëndetësore.
 • Të ketë njohuri në metodat dhe kujdesin ndaj pacientit.
 • Njohja e punës me pajisje elektronike dhe programe kompjuterike.

Aftësitë e kërkuara:

 • Diplomë universitare Laborant mjekësor, diplomë e shkollës së mesme të Mjekësisë, teknik laborant mjekësor.
 • Përvojë paraprake e punës në Laborator Mjekësor .
 • Përvojë paraprake e punës me Aparatura Mjekësore.
 • Licencë valide nga Ministria e Shëndetësisë.
 • Shkathtësi të mira të komunikimit dhe organizimit.
 • Shkathtësi të mira në punën ekipore.
 • Të jetë e familjarizuar në qasjen multidiciplinare.
 • Njohuri të gjuhës angleze dhe gjuhëve të tjera përbën përparësi.
 • Etikë dhe profesionalitet.
 • Aftësi për të punuar nën presion të kohës dhe për t’i respektuar afatet kohore.

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në:

[email protected]

Afati i Paraqitjes së aplikacioneve është 14 ditë nga data e publikimit të konkursit në media: data e publikimit: 30.05.2024.

Data e mbylljes së konkursit më 13.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731