Shitëse (Shërbyese)
  • /
17 ditë
Chocolate Corner
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania Chocolate Corner hap konkurs për:
• Shitëse (Shërbyese)

Kompania ofron:

  • Orar sipas marrëveshjes,
  • Pagë sipas marrëveshjes.

Kandidatja kërkohet të ketë:

  • Kujdes ndaj klientëve,
  • Te jetë e motivuar për punë,
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi,
  • Përvoje pune në fushë të ngjashme,
  • Të jetë me vendbanim në Prishtinë (E preferueshme).

Orari i punes: 7 orë
Orar fleksibil për studente.

Mënyra e aplikmit:
Të interesuarat mund të dërgojnë CV në email: [email protected]

Ju mirëpresim në biznesin familjar!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731