Shofer katergoria B
 • Jo Publik
14 ditë
Infosoft Office Sh.p.k
Prishtinë
Shofer
Përshkrimi

Rruga Tahir Zajmi, pn. Prishtinë (objekti i Kosova TEX-it, ish tjerrtorja)-Kosovë

Shpallje për vende të lire pune 1 Shofer katergoria B

Detyret dhe pergjegjesite e pozites:

 • Fletëngarkesa e mallit;
 • Liferimi i mallit në pikat e caktuara;
 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes dhe përgjegjësia për mjetin motorrik kur e drejton atë;
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar;
 • Përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Dorëzimi i të hollave në baza ditore së bashku me faturën për mallin e shitur;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Patent Shofer kategoria B
 • Të jete efikas ne pune ekipore
 • Të jetë i komunikueshëm

Aplikoni duke dërguar CV në e-mail in [email protected] duke cekur ne subject poziten per te cilen aplikoni.

Data e fundit për dorëzimin e CV-ve është 30 Qershor 2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731