Depoist/e (2)
17 ditë
AutoPasion
Prishtinë
Depo
Përshkrimi

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më prestigjioze botërore. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri në qytetet kryesore.

Duke shtuar praninë tonë në qytetet kryesore të Kosovës, tani po vijmë edhe në Mitrovicën e bukur.

Autopasion Shpk shpallë vende të lira Pune për qytetin e FERIZAJIT

POZITAT:

  1. DEPOIST / E (2 vende)

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të ketë përvojë në pozitën përkatëse;
  • Të ketë integritet personal;
  • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
  • Shkathtësi komunikuese;
  • I/E gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
  • Të jetë fleksibil;
  • Të jetë banor/e i/e qytetit që aplikon;

Ofrohen Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Vërejtje:

-CV-ja të dërgohet me FOTO dhe përmes e-mail adresës: [email protected]

-Në “SUBJECT” të shënohet pozita dhe QYTETI për të cilën aplikoni.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731