Agjent/e për porosi të mallit (2)
18 ditë
Afri Group sh.p.k
Gjithë Kosovën
Te tjera
Përshkrimi

Afri Group shpall konkurs per:

Agjent/e për porosi të mallit (2)

  • Pervoje pune te ngjashme.

Kontaktet:

Email: [email protected]

Nr kontaktues 049 483 204.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731