Faturist/e – Kalkulant/e
 • 038/549-479
20 ditë
Beta Group
Lipjan
Financa
Përshkrimi

Beta Group sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

 1. Faturist/e – Kalkulant/e – Lipjan

  Detyra dhe Përgjegjësitë:
 • Pranon dhe përpunon porositë, dhe siguron faturimin e kompletuar dhe të saktë të të gjitha porosive.
 • Barazimin e kartelave të blerësve dhe furnitorëve.
 • Mbanë kontaktin me liferuesit dhe blerësit për dorëzimin dhe pranimin e mallrave.
 • Regjistrimin dhe kontrollimin e transaksioneve të arkës në baza ditore.
 • Kryen llogaritje të zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte.
 • Përgaditja dhe mirëmbajtja e cmimeve të kompanisë.
 • Mirëmbajtja e listës së stokut-invertarit në baza mujore.

Kualifikimet:

 • Përvojë të mëparshme në Departamentin e Financave – Faturim/Kalkulim;
 • Diplomë Bachelor në Financa dhe Kontabilitet;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Njohja e gjuhës Angleze;
 • Njohja e programit të kontabilitetit Navision është përparësi;
 • Njohuri të avancuar të paketës MS Office (Excel, Word, Power Point).

Si të Aplikoni

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected] . Afati i aplikimit është deri me datën 06 Korrik 2024 ora 17:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731