Merchandiser (2)
  • /
21 ditë
AK Distribution
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

“AK Distribution” sh.p.k. Prishtinë shpall;

Konkurs për vende të reja pune per këtë pozita:

  1. Merchandiser - 2 vende

Orari i plotë.

Nr. kontaktues dhe viber – +383 44-950-692

Apo të paraqiten në zyret tona në Zonën Industriale, rruga për Obiliq.

Kualifikimi për vendet e punës:

Përvoja punës së paku 1 vit – e preferuar si Merchandiser.

Merchandiser - Përshkrimi i punës:

  • Viziton pikat shitëse;
  • Përgjegjës për mbushjen, ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve nëpër
  • rafte dhe extra pozitave në markete të ndryshëm;
  • Bën liferimin, vendosjen dhe rregullimin e produkteve në pika;
  • Bën kontrollimin dhe menaxhimin e afateve të produkteve;
  • Kontrollimi i cmimeve dhe raportimi i parregullsive të mundshme;
  • Bën porositë e mallit sipas nevojës;
  • Raporton në baza ditore, etj.

Kandidatët duhet të posedojnë patentë shofer të kategorisë B.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731