Recepsionist/e (2), Shankist/e (2), Ndihmëse Kuzhiniere (1), Pastruese (1)
  • 038 225 225
24 ditë
Hotel City Star
Prishtinë
Gastronomi Mirëmbajtje Recepsion Te tjera
Përshkrimi

Hotel City Star, shpall konkurs per poziten::

Recepsionist (1 Pozita),
Recepsioniste (1 Pozita),
Shankist/e (2 Pozita),
Ndihmëse Kuzhiniere (1),
Pastruese (1).

Te interesuarit te na kontaktojne permes numrave te telefonit, apo emailit:

038 225 225
044 890 880
viber +383 44 890 880

[email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731