Punëtor në Sektorin e Prodhimit (3)
 • /
14 ditë
Prokim Inxhiniering
Lipjan
Te tjera
Përshkrimi

P.M.K. Inxhiniering Prokim, me seli ne Ribari vogel - Lipjan, kerkonte punesoje Punëtor në Sektorin e Prodhimit.

Pozita te hapura: 3

Afati i aplikimit: 30/06/2024 (inkurajohen aplikimet e hershme)

RRETH KOMPANISË:

P.M.K. Inxhiniering Prokim eshte biznes familjar i cili qe nga viti 1993 mirret me prodhimin e produkteve hixhienike dhe ushqimore. Per me shumese 20 vite, kemi krijuar brende te ndryshme por me qellimin e njejte - ofrimin tek konsumatori produkte me kualitet dhe cmim te volitshem. Kompania numeron me shume se 30 produkte te prodhuara ne Kosove, dhe te ndara ne disa kategori si produkte per pastrim personal, produkte per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme shtepiake, etj. Te gjitha keto produkte gjejne perdorim ne vende te ndryshme si shtepi, shkolla,apo biznese.

PËRGJEGJËSITË:

 • Arritjen e objektivave te kompanise
 • Bashkepunim i plote me personalin e kompanise
 • Pergjegjes per linjen ku i caktohetne prodhim si pergaditja e bazes, pergaditja e produktit final, mirembajtja dhe sistemimi i paisjeve te prodhimit
 • Tejete i kujdesshem rreth procesit te prodhimit
 • Pune te tjera sipas kerkeses ne linjen e prodhimit

ÇFARË PRESIM NGA JU:

 • Preferohet pervoje paraprake ne kete fushe (prodhim)
 • Diplome e shkolles se mesme
 • Te jete i komunikativ dhe kembengules ne arritjen e objektivave te kompanise
 • Aftesi te mira te menaxhimit te kohes, planifikimit, dhe organizimit te punes

ÇFARE OFROJME NE:

 • Perzgjedhja e kandidateve profesional dhe ne menyre meritore
 • Pagekonkuruese
 • Mundesi zhvillimi profesional
 • Kandidateve te suksesshem kompania do t’i ofroje kontrate te rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi.

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne deri me date 30/06/2024, duke derguar CV ne adresen [email protected], ose te kontaktojne ne VIBER ne numrin +383 49 71 80 80. Poashtu, te interesuarit mund te paraqiten personalisht tek zyret tona ne Lipjan.

Adresa: Ribar i vogel, nr 99, Lipjan. Numri kontaktues: 049718080

Ju mirepresim!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731