Asistent social - zyrë
4 ditë
QATAR CHARITY - KOSOVË
Prishtinë
Administrate
Përshkrimi

SHPALLJE PËR NJË VENDE TË LIRË TË PUNËS

 • Lloji i punës: Kujdesi social
 • Titulli i punës: Asistent social - zyrë
 • Organizata: Qatar Charity – Kosovë

Kualifikimi:

 • Diplomë universitare në disiplinat përkatëse “Menaxhment, Sociologji, Edukim…”
 • Përvojë 1 vjeçare në programet e trajnimit dhe kualifikimit.
 • Njohja e gj. Arabe ose angleze, përveç gjuhës amtare.
 • Përvojë në përgatitjen e planeve, programeve dhe raporteve.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
 • Aftësi në programet e Microsoft Office.

Detyrat:

 • Pjesëmarrja ne përgatitjen e planifikimeve dhe realizimin e aktiviteteve
 • Kryerja e detyrave ne portalin e Organizatës Qatar Charity për përfituesit
 • Viziton dhe/ose takon drejtpërdrejt përfituesve te cilët janë nen përgjegjësinë e tij,
 • Përgatit listat e pagesave të përfituesve sipas afateve të përcaktuara,
 • Mbikëqyrë dhe përcjell asistentet e Social të terrenit

Udhëzime të rëndësishme që duhet të keni parasysh në aplikim:

 • CV-së në PDF duhet t’i përmban të gjitha informacionet dhe kualifikimet personale të përmendura më sipër ose që nuk janë të përmendura;
 • Të gjitha certifikatat e përmendura në CV, duhet të bashkëngjiten në formatin PDF (një file) dhe të jenë të qarta;
 • Dosjes duhet t'i bashkëngjitet një dokument identiteti (kopje e letërnjoftimit ose pasaportës);
 • Nëse dokumentet nuk janë të plota ose të dhënat nuk janë të qarta, aplikacioni nuk do të shqyrtohet dhe nuk do të merret në konsideratë.
 • Mënyra e vetme për të aplikuar është përmes emaili: [email protected]
 • Kodi i punës duhet të shkruhet në titullin e emailit: Asistent Social/zyrë - Kosovo/2024

• Afati i fundit për aplikime: 20/06/2024

Për çdo pyetje shtesë rreth aplikimit mund të kontaktoni në numrin e telefonit: 045/565-202

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731