KORDINATOR I TERENIT DHE I LOGJISTIKËS
 • /
Skaduar
DOMUS SHPK
Prishtinë
Logjistike
Përshkrimi

DOMUS SH.P.K. me adresë në magjistralën Prishtinë -Ferizaj km i 7 -të, Llapllasellë Graçanicë përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane DOIMO fton të gjithë të interesuarit të

APLIKOJNË në pozitën :

KORDINATOR I TERENIT DHE I LOGJISTIKËS ( 1 vend pune ) – orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Përgjegjës për procesin e logjistikës në kompani.
 • Përgjegjës për pranimin e mallit dhe kontrollimin e packing listave.
 • Përgjegjës për kordinimin e dërgimit të mallit tek klientët.
 • Përgjegjës në procesin dhe mbarëvajtjen e punës tek çdo montim.
 • Mbajtjen e evidencës në depo.
 • Të kryej të gjitha punët e kërkuara nga kompania në favor të kompanisë.
 • Fleksibilitet në orarin e punës.

Kriteret për aplikim :

 • Përvojë pune në menaxhim apo kordinim/organizim minimum 2 vite
 • Aftësi të mira dhe të kjarta komunikuese, me klient dhe personelin e punës.
 • Leja e vozitjes / kategoria B (objligative)
 • Njohje bazike e pakos Microsoft Office (Excele & Word).

Të interesuarit të dergojnë Cv - në në email adresen: [email protected] , më së largu deri më 28.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787