Menaxher
 • /
Skaduar
DOMUS SHPK
Prishtinë
Menaxhment
Përshkrimi

DOMUS SH.P.K. me adresë në magjistralën Prishtinë -Ferizaj km i 7 -të, Llapllasellë Graçanicë përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane DOIMO fton të gjithë të interesuarit të APLIKOJNË në pozitën :

Menaxher ( 1 vend pune ) – orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Përpilon plane për strategji të shitjes
 • Të vendos objektivat e shitjeve në ekipin e shitjes
 • Të monitoroj arritjen e objektivave të shitjes
 • Të ndihmoj në zhvillimin e shitjeve, prezantimeve dhe propozimeve
 • Të hulumtoj shitjet e humbura
 • Të hulumtoj tregun dhe konkurrencën e ngjajshme në treg
 • Të gjej mënyra për motivimin e personelit te punës
 • Të formuloj politika dhe procedura të shitjes
 • Të formuloj polotika dhe procedura të përgjithshme për mbarëvajtjen e punës në kompani
 • Të prezantoj kompaninë në evente të ndryshme të përshtatshme për kompaninë
 • Menaxhon personelin e punës………………………………………
 • Të parashikoj të ardhurat vjetore dhe mujore të kompanisë
 • Të bëjë takime të nevojshme me furnitorë të ndryshëm në interes të kompanisë, të nënshkruaj kontratat përkatëse për bashkëpunim me ta.

Kriteret për aplikim :

 • Universiteti bachelor në fushën përkatëse në menaxhim ( I preferuar master)
 • Përvojë minimum 2 vjeçare në menaxhim të stafit dhe procesit të shitjes
 • Aftësi të shkëlqyera në të shkruar dhe në komunikim verbal
 • Aftësi teknike të shitjes
 • Njohja e gjuhës angleze e obliguar
 • Njohja e gjuhës italiane e preferuar
 • Leja e vozitjes / kategoria B

Të interesuarit të dergojnë:

 • Cv-të

në email adresen: [email protected]

më së largu deri më 28.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787