AGJENT I SHITJES – HoReCa
4 ditë
Migros Group
Ferizaj Prishtinë Prizren
Shitje
Përshkrimi

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Migros Group shpall konkurs për:

  • AGJENT I SHITJES – HoReCa

Regjioni : Prishtinë – Prizren - Ferizaj

Kualifikimet:

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të ketë aftësi të organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
  • Gatishmëri për punë me orar fleksibil.

Ne ofrojmë:

  • Kontratë sipas fuqisëligjore;
  • Pagë konkurruese;
  • Mundësi avancimi në karrierë;
  • Ambientë atraktivë i punës.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: [email protected] .

Migros Group

Zona industriale 4, 12000 Prishtinë, Kosovë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787