Shitëse
  • /
4 ditë
Zepter Kosova
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Përshkrimi i Pozitës:

Zepter Kosova është në kërkim të një shitëseje të motivuar dhe energjike për të forcuar ekipin tonë të shitjeve. Kandidatja ideale duhet të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe të jetë e përkushtuar për të ofruar shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit.

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë pune në shitje (përvoja e mëparshme në shitje do të jetë avantazh).
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe ndërpersonale.
  • Aftësi për të punuar në grup dhe për të menaxhuar kohën.
  • Njohuri bazë të përdorimit të kompjuterit dhe sistemeve të kasave regjistruese.
  • Fleksibilitet për të punuar në turne dhe orare të ndryshme.
  • Qasje pozitive dhe qëndrueshmëri në ambientin e punës.

Nëse jeni të interesuar për t'u bërë pjesë e ekipit tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi në adresën e email-it: [email protected] ose aplikoni direkt në zyrën tonë në Dardani sheshi “Bill Clinton” E/16 nr. kontaktues :045/155-500.

Presim aplikimin tuaj!

Apliko këtu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787