OFICER PATRULLUES (10), ROJE FIZIKE (20)
 • +38344528000
8 ditë
Delta Security
Prishtinë
Sigurim Fizik Te tjera
Përshkrimi

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg!

Delta Security - Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006, shpall konkurs:

Pozita: OFICER PATRULLUES - 10 POZITA

ROJE FIZIKE - 20 POZITA

Vendi i Punës: Prishtinë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët Oficer Patrullues:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B dhe shkathtësi të mira për vozitje;
 • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët Roje Fizike:

 • Pervojë pune si Roje Fizike (Punëtor i Sigurimit Themelor) apo të ngjashme;
 • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor;
 • Mos të jetë të dënuar apo ndjekur penalisht.

Kushtet e punës:

 • Kushte të mira të punës;
 • Kontratë afatgjate;
 • Pagë konkuruese në treg;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected] ose telefon: +38345/713950.

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 24.07.2024, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787