Shofer kamioni (Kategoria C)-Grumbullues Qumeshti
  • +38345 498 505
8 ditë
Koral Dairy Sh.P.K
Prishtinë
Shofer
Përshkrimi

Koral Dairy SHPK, shpall konkurs për:

Shofer kamioni (Kategoria C)-Grumbullues Qumeshti

  • Merr përsipër dhe përmbush obligimet e grumbullimit të lëndës së parë në zonat e caktuara
  • Kujdeset që të grumbullojë qumështin sipas instruksioneve të menaxhmentit
  • Kujdeset që të jetë i përpiktë në grmbullimin dhe nuk lejon vonesa
  • Kujdeset gjatë gjithë kohës për transportimin e sigurt të qumështit si lëndë e parë
  • Merr masa dhe koordinohet në cdo kohe me menaxhmentin në lidhje me ndryshimet eventuale
  • Mirëmbane kontakte korrekte dhe të afërta me furnizuesit dhe raporton në baza të rregullta për cdo kërkesë
  • Raporton për prblemet dhe sfidat
  • Merrë përsipër dhe kryen punë dhe detyra tjera sipas kërkesës së punëdhënësit
  • Kujdeset qe zbatohen te gjitha rregulloret ne fuqi te punedhenesit.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në në emailin: [email protected]

Telefon: +38345498505.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787