Kamarier (2)
  • /
10 ditë
Mareva
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Pozita : Kamarier

Gjinia : Mashkull

Vende te lira : 2 (Dy)

Paga : 500.00

Orari : 09:00-17:00 / 17:00-23:00

Aplikimet ne [email protected]

Lokacioni : Kafet e vogla, Prishtine

Detyrat dhe pergjegjesitë:

  • Mirëpritja e klientëve dhe shoqërimi i tyre në tavolina,
  • Marrja e porosive
  • Shërbimi i ushqimit dhe pijeve në tavolinë,
  • Sigurimi që klientët të jenë të kënaqur gjatë gjithë kohës qëndrojnë në lokal
  • Përgjigjja ndaj pyetjeve dhe kërkesave të klientëve me mirësjellje dhe efikasitet.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

  • Aftësi të mira komunikimi dhe ndërveprimi me njerëzit
  • Qasje pozitive
  • Puna në grup dhe fleksibilitet

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787