Punëtor në Laborator
 • /
11 ditë
HAPPY SH.P.K
Lipjan
Te tjera
Përshkrimi

Kompania 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗦𝗵.𝗽.𝗸, e cila merret me prodhimin e letrave të lagura dhe detergjentëve, shpall konkurs pune për pozitën:

Punëtor në Laborator

Përgjegjësitë:

 • Përgatitjen e solucioneve të ndryshme për prodhim
 • Sigurimi i mbarëvajtjes së procesit të prodhimit
 • Planifikimi dhe menaxhimi i stoqeve të lëndëve të nevojshme për përgatitjen e solucioneve
 • Dokumentimi dhe raportimi i proceseve tek Udhëheqësi
 • Punë shtesë në departament me kërkesë të menaxhmentit.

Kualifikimet:

 • Diploma e mesme ose e lartë në një fushë të lidhur me laboratorin (si p.sh. Kimi, Biologji, Fizikë, Farmaci, ose Teknologji Laboratorike).
 • Përvojë pune relevante në laborator mund të konsiderohet një avantazh.

Aftësitë:

 • Aftësi për të kryer operacione bazike dhe të specializuara laboratorike (si p.sh. përgatitja e mostrave,)
 • Përdorimi i pajisjeve laboratorike dhe njohuri për procedurat e sigurisë në laborator.
 • Aftësi për të menaxhuar kohën dhe prioritete në një mjedis të punës të shpejtë dhe të ngarkuar.
 • Përgjegjësi për respektimin e procedurave të sigurisë dhe të dokumentacionit në laborator.
 • Aftësi për të punuar efektivisht në ekip dhe për të komunikuar rezultatet dhe probleme të zbuluara me stafin e tjerë dhe me menaxhimin.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it [email protected]

Vendi: Konjuh, Lipjan

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787