Kontabilist/e, Ndihmës/e kontabilist/e
 • /
15 ditë
KOULETA SH.P.K.
Prishtinë
Kontabilitet
Përshkrimi

Kouleta SA, me seli në Gjenevë të Zvicrës, për degën e saj Kouleta SH.P.K në Kosovë/Prishtinë, shpall konkurs për pozitat:

 • Kontabilist/e
 • Ndihmës/e kontabilist/e

Kualifikimet:

 • Të ketë Diplomë Universitare të Fakultetit Ekonomik – të jetë Kontabilist/e e certifikuar apo në proces të certifikimit;
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës dhe marrëdhënies me stafin tjetër administrativ;
 • Shkathtësi kompjuterike të sistemit operativWindows 10/11 dhe programeve tjera aplikative;
 • Të ketë njohurishumë të mirë të paketës,Microsoft Office (veçanërisht Excel dhe Outlook);
 • Të ketë njohurishumë të mirë të gjuhësangleze (në të folur dhe të shkruar), frëngjishtja është një përparësi e rëndësishme;
 • I/e përpiktë në punët e përditshme;
 • Njohja e programeve të kontabilitetit do të jetë përparësi (e preferuar);
 • Përvoja e punës relevante në kontabilitet (e preferuar).

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Regjistrimet kontabël të transaksioneve të biznesit (Klientë zviceran);
 • Lëshimi dhe regjistrimi i faturave të shitjes dhe të gjitha dokumenteve tjera dalëse;
 • Përgatitja e pasqyravefinanciare, dhe ajo e deklaratave tatimore të personave juridik dhe fizik (klientë zviceran);
 • Të ndihmojë menaxherin në krijimin, transformimin dhe mbylljen e kompanive;
 • Ofron informata relevante dhe me kohë sipas kërkesave të menaxhmentit të kompanisë;
 • Kryen detyrat dhe punët në përputhje me manualet e aplikueshme brenda kompanisë si dhe punë të tjera administrative në rast nevoje.

Kushtet e punës:

 • Vendi i punësështë në qytetin e Prishtinës, lagjja Arbëria;
 • Paga e negociueshme
 • 8 orë pune efektive në ditë (brenda07:00-18:00)

Të interesuarit të dërgojnë CV përmes postës elektronike: [email protected] ose mund të na kontaktojnë në numrat tanë të telefonit:

+383 49 256 545

+41 76 481 24 60

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787