Arkatar/e ne market (2), Shites (1), Kamarier (2), Banakier/e (2), Ndihmes/ e kuzhinjer/e (1)
Skaduar
Spahia Petrol
Obiliq
Arkë Gastronomi Shitje
Përshkrimi

Spahiu Petrol Mazgit Shpall Konkurs per keto pozita:

  • Arkatar/e ne market 2 pozita
  • Shites ne sektorin e drivateve 1 pozite
  • Kamarier 2 pozita
  • Banakier/e 2 pozita
  • Ndihmes/ e kuzhinjer/e 1 pozite

Te interesuarit te dergojne CV ne email ne [email protected] , te kontaktojne ne numer telefoni 045 537 405 ose te pareaqiten ne piken shitese Spahiu Petrol Mazgit magj. Prishtine - Mitrovice km 7, cdo dite pune prej 08:00-15:00

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787