Mekanik
 • /
15 ditë
AGS - Allmakes Global Services
Drenas
Auto Mekanik
Përshkrimi

Kompania “KIA – Allmakes Global Services” me seli ne parkun e Bisnesit te Drenasit është kompania e autorizuar për shitjen dhe servisimin e makinave KIA në territorin e Kosovës. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për pozitën:

Pozita: Mekanik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Inspektimi i motorit të automjetit dhe përbërësve mekanikë / elektrikë për të diagnostikuar çështjet me saktësi
 • Inspektimi i kompjuterit të automjetit dhe sistemeve elektronike për të riparuar dhe mirëmbajtur
 • Kryerja e punës së mirëmbajtjes rutinë që synon funksionalitetin dhe jetëgjatësinë e automjetit
 • Mbajtja e pastërtisë në vendin e punës
 • Komunikon dhe bashkevepron me mbikeqyresit dhe bashkepunetoret
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvojë së paku 3-5 vite në pozitë të ngjajshme
 • Përgatitja e mesme shkollore
 • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
 • Patent shoferin e kategorisë B
 • I gatshëm për pune ekipore
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • I afte të punoj, të veprojë dhe të gjykojë drejt në situata më presion të shtuar
 • Të mos ketë dosje të hapur penale

Kushtet dhe benifitet

 • Ju presim nëse bashkoheni me ne:
 • Kontrate valide

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar, të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë, duke dërguar CV-të e tyre dhe referencat në email adresën: [email protected] ose edhe te lajmrohen fizikisht te zyret te KIA ne parkin e Bisnesit te Drenasit.

Në subject shënoni pozitën për të cilën aplikoni “Mekanik”.

Afati i fundit për aplikim është data 31 Korrik 2024.

Benefitet

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Orari I punese e Hene -Premte
 • Pagesa permes Bankes
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
 • Paga bruto 734.27 EUR + ushqimi

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787